Adnami
 

Adnami Bannere

Vores målsætning er at skabe bedre, mere relevante og kreative bannere.

Derfor har vi i slutningen af 2019 indgået et strategisk partnerskabe med Adnami. Dette er vi overbevidst om vil flytte standarden for High Impact bannere på det danske marked.

De mange stærke og spændende kreativer som vi benytter i dag, betyder også at annoncørerne tænker ud over de traditionelle bannerformater.

Med Adnami kan du nu få animerede ejerskaber, som indeholder video eller animation i store formater, som vi kender der fra HTML bannere.

Topscroll

Store bannerformater, der nu kan indeholde både video eller animation, som vises i toppen af sitet og fylder hele skærmen. Med en scroll effekt giver det en god brugeroplevelse, når brugeren scroller ned til sitet.

Interscroll

kombination mellem High Impact og lækker scroll interaktion. Dit banner vil vises imellem sitets indhold når brugeren scroller ned over eksempelvis en artikel. Benyt muligheden for animationer i dine interscroll bannere til at fange brugeren, når de scroller ned over sitet.

Sideskin

Vi kender alle de gamle statiske wallpapers ejerskaber. Nu kan du sikre maksimal synlighed med video eller animation, som dækker konstant på sitets store flader, lige meget om brugeren scroller ned gennem sitet.

Derudover er High Impact formaterne responsive, hvilket betyder at dine Adnami bannere tilpasser sig platformens skærmstørrelse uden kedelige hvide baggrunde eller uskarpe visninger.

Du kan se nogle af vores første cases her under, som vi er ret stolte af, og vi glæder os til at lave mange flere spændende Adnami bannere i 2020.

 
 

Få den ultimative guide til bedre bannerkampagner.

 

Sådan får du bedre bannere

Vi har samlet vores bedste erfaringer og nogle helt grundlæggende anbefalinger til hvordan du skal gribe dine kampagner an, uanset om du sidder som grafiker, kampagneansvarlig eller bare gerne vil have mere ud af dit annoncebudget.

Download guiden og kom igang med det samme med at få mere ud af dine bannere.

 
 

Kontakt os

Vi elsker at snakke om bannere og online annoncering generelt.
Deltag i bevægelsen og send os en besked!