3 grunde til at ingen kigger på din bannerannonce

Hvis du har bemærket, at du ikke får særlig mange kliks på dine bannerannoncer, er du ikke alene. Folk er blevet trætte af bannerannoncer der ikke taler til dem, eller afbryder deres læsningsaktiviteter på internettet.

Det er her at vi kommer ind!

I følgende blogindlæg vil vi opsummere 3 årsager, som efter vores mening, er med til at bannerannoncer ignoreres, og hvordan vi her hos Better Banners kan være med til at rette op på dem.

Folk klikker ikke på dine bannerannoncer, fordi…

De er irrelevante

Hvad kan en single fyr på SU, bruge en annonce om luksus familieferier, til?
Hvis du ikke udnytter dine brugerdata bedst muligt, vil det være svært at målrette indhold til personer, der finder det du reklamerer for interessant. Ved at benytte databaser, kan vi hjælpe dig med at udvikle retargeting og DCO annoncer, som giver dig mulighed for at målrette mere specifikke og relevante annoncer til bestemte læsere, og bytte bannerindhold ud, baseret på bestemte kriterier for hvert segment. Husk på, at selv de bedste og mest kreative bannerannoncer kun får det mest optimale udbytte for din virksomhed, hvis der er styr på målgruppen.

De er distraherende

Vi husker alle de første bannerannoncer – virtuelle blinkende neonskilte, der gav dig ondt i hovedet, mens du forsøgte at finde information på internettet. Desværre findes der stadig bannerannoncer med samme effekt, men vi kæmper en brag kamp, for at udrydde dem. Hvis din annonce er for meget “i vejen” for brugeren, og gøre det umuligt for dem at navigere rundt på den hjemmeside de har et ærinde på, vil du ikke kun se lavt engagement i din annonce, men du får helt sikkert heller ikke noget trafik på din hjemmeside. Husk, at folk ikke vil blive solgt til. Bannerannoncer, der ikke virker anmassende eller for ‘salgs-agtigt’, vil sandsynligvis blive mere vel modtaget end dem, der gør. Derfor er det vigtigt at bruge flere ressourcer på annoncedesign, og sørge for at bruge sprog og CTA’er, der siger mere end “køb nu”.
Som vi har skrevet flere gange i tidligere blogindlæg, er vi store foretaler for at bruge ‘Rich Media’ i bannerannoncer, da de gøre hele banneroplevelsen meget mere spændende. Det er lige før, at brugeren slet ikke har noget i mod at blive distraheret.

De giver ingen værdi

Hvis dine bannerannoncer ikke tydeligt angiver, hvordan de hjælper brugeren, vil folk fortsætte med det de har gang i på internettet. Annoncen skal have et formål. I stedet for at bruge almindelige bannerannoncer, overvej at bruge det pågældende rum til at huse CTA’er, som giver brugerne motivation til rent faktisk at stoppe op og klikke. Ved at sætte kundens behov først, og forstå, hvad deres smertepunkter er, kan du tilbyde den rigtige løsning gennem din annonce – DER skaber du en værdi..
Det kan kræve lidt ekstra indsats fra din side, men til sidst hjælper det markant i forhold til brugerens købsbeslutninger, og dermed forhåbentligt også et øget salg. Vi er eksperter i at hjælpe og guide vores kunder, når bannerkampagner skal udvikles, og vores produktionsteam er gode til at komme med kreative forslag til hvordan vi bedst kan få delt dit budskab.

De bannere vi laver kommer i alle former og afskygninger, med varieret indhold og interaktionsmuligheder, men vores hovedformål er, at de skal være de bedste. De skal give vores kunder en værdi i deres markedsføringskampagner, og vi skal være stolte af dem. Derfor vil vi også rigtig gerne hjælpe din virksomhed, med at få det bedste ud af bannerannoncering…

Kontakt en af vores sælgere på info@betterbanners.com, eller ring til os på 20 200201, så vi kan tage en snak om den perfekte bannerløsning til dig.