Bannerannoncen skal på banen langt før!

Ville du vente med at sende Ronaldo ind på banen til efter 80 minutters spilletid? Nej, vel? det tænkte vi nok…

Det er reelt set, hvad der sker i dag med bannerannoncer i forhold til markedsføringskampagner.
Når vores kunder kommer til os, har de ofte allerede en færdigproduceret TV-kampagne, outdoor- og printannoncer, en social mediestrategi, og en medieplan der indikerer, hvordan bannerne skal se ud og afvikles. Men hvad hvis vi bannereksperter kom på banen noget før i denne proces?

Vi ved, hvad vi taler om

I forhold til, hvor mange marketing-kroner, der bruges på online annoncering i dag, mener vi at det er super ærgerligt, og dermed også forkert, først at tænke på bannerannoncen i sidste øjeblik. Vi har en mission – Bedre bannere. Der er ikke nogen tvivl om, at onlinekampagner kunne have gavn af, at blive overvejet og gennemgået med en bannerekspert, der forstår mulighederne i mediet. Vi har produceret bannere, og udviklet kampagner i mange år, og vi ved, hvad der virker. Værdien af en god bannerkampagne tidligt i markedsføringsprocessen, skal man ikke undervurdere.

Den kreative virklighed

Vi har samarbejdet med mange reklamebureauer, og det står klart for os, at i bureaubranchen er det ofte sådan, at man ikke er vant til at tænke ‘online’ ind i kreative kampagner, før de er ret langt henne i processen. Det mener vi ikke er den rigtige måde at gøre det på, idet onlinemarkedsføring fylder mere og mere i budgetterne, og udviklingen i den digitale verden buldrer derudaf. Det er derfor en kæmpe fordel at have adgang til nogle fagfolk, der forstår at realisere kreative idéer, så de giver mening både online og i en større sammenhæng.

Du bliver altså ikke straffet for at ringe til os allerede på udviklingsstadiet. Tværtimod, har vi sandsynligvis nogle kreative idéer, som du ikke selv har overvejet endnu? Hvad nu hvis en lille kreativ ændring kunne løfte kampagnen? Måske er det lige det, der skal til for at vinde kampen?

Se kreative kampagner her

Kontakt en af vores sælgere på info@betterbanners.com, eller ring til os på 20 200201, så vi sammen kan brainstorme os frem til den bedste kampagneløsning.