En 360-løsning til din markedsføringskampagne

Markedsføringskampagner er afgørende, for at holde gang i din virksomhed. Om det er et nyt produkt, et tidsbegrænset tilbud, eller blot branding du ønsker at dele med omverdenen, så er det kritisk at du har en klar plan for hvordan din kampagne skal eksekveres. Det er bestemt også vigtigt at overveje hvilke interessenter, der skal spille en rolle.

Som skrevet i blogindlægget her, er det en stor fordel at inddrage os relativt tidligt i udviklingen af en kampagne. Én ting er, at vores kreative færdigheder gør os i stand til at kunne levere alternative ideer og koncepter til en kampagne. Det kan være med til at give den ’det lille ekstra’ og det er nemmere og mere overskueligt for en kunde, hvis størstedelen af den grafiske produktion som skal bruges til online annoncering, bliver produceret ét sted.

Lad os klare det hele

Vi laver meget mere end ‘bare’ bannerannoncer, og en 360 løsning hos Better Banners kan bestå af følgende produkter;

  • Bannerannoncer
  • Social media materiale; Canvas, carousel og collection-ads til Facebook
  • Bumper-ads
  • Bandereklamer
  • Outdoor-annoncer (Statiske og dynamiske)
  • Grafik til nyhedsbreve
  • Youtube annoncer

Hvis en kunde vil have lavet en løsning med flere af ovenstående elementer, og endnu ikke har noget materiale klar, starter vi ud med et brainstorming-møde og idégenererer på koncept, kommunikation og kampagneindhold.

Europcar fik totalløsning

Sådan en proces var vi i gennem med biludlejningsfirmaet Europcar, i forbindelse med deres seneste erhvervs-leasing kampagne. Sammen fik vi udviklet følgende kampagnemateriale;

Giga banner

Mobil banner 

Facebook Video

Outdoor-annonce

Ovenstående eksempler er kun et udpluk af det, vi fik produceret. I alt var der 5 forskellige bannerformater til desktopvisning, et format tilpasset smartphones, materiale til Facebook annoncering, og en Outdoor-annonce. Selvom der ikke findes interaktions-elementer i de forskellige bannere, udover CTA i form af en ‘Bliv kunde på 3 min’ knap, så er der et klart og tydeligt budskab som er med til at løse et problem, og dermed bliver der skabt en værdi for brugerne.

Både Europcar og os her hos Better Banners var meget tilfredse med resultatet, og for endnu et vellykket samarbejde.

Kunne du tænke dig at få lavet en 360 løsning til din markedsføringskampagne?
Skriv en email til info@betterbanners.com, eller ring til os på 20 200201, så står vores slagsteam klar til at drøfte de forskellige muligheder med dig.