Fasthold de potentielle kunder med retargeting

Når kunderne har været på din hjemmeside, kender de dit brand eller dit produkt. Derved ved de, hvem du er, næste gang de ser dine annoncer. Det kan du udnytte med retargeting.

Adskillige undersøgelser har vist, at over 98 procent, af dem der besøger din hjemmeside eller webshop, slipper væk, hvis du ikke benytter dig af retargeting.

Men hvad er retargeting for noget?

Retargeting går ud på, at du kan målrette dine annoncer mod brugere, der har besøgt din hjemmeside eller interageret med dine bannerannoncer. På denne måde, kan du bibeholde kontakten til din målgruppe, efter de har forladt din hjemmeside eller banner, og eksponere dem for forskellige budskaber – man skal simpelthen skabe et behov for brugeren.

Det er værd at huske på, at det altid er nemmere at få tidligere kunder til at handle hos en igen, end det er at overtale nye, potentielle kunder. Når det så er sagt, skal man heller ikke undervurdere muligheden for at kunne overtale brugere, der allerede har vist lidt interesse for dit brand. Det er her retargeting bannere er smarte. De bliver nemlig kun vist til brugere, som har vist deres interesse – altså, tidligere kunder eller brugere som har besøgt din hjemmeside, bare uden at handle.

En anden fordel ved retargeting, er, at du kan segmentere på, hvor interesserede kunderne er i dit produkt. Man har mulighed for at vise dem relevante bannere, baseret på deres købsadfærd på din hjemmeside, hvilket betyder, at man kan vælge at køre ekstra hårdt på de kunder, som har brugt ekstra lang tid på din hjemmeside. Det betyder jo oftest, at de er længere i beslutningsprocessen, og at de bare har brug for det sidste ’skub’.

En Audi til alle

Audi viser nedenfor, hvordan banner-retargeting, bedst eksekveres. Til hver model har Audi et matchende banner-sæt. I stedet for et generelt Audi banner, viser Audi den mest relevante til brugeren, baseret på adfærd.

For hver model har Audi 2 scenarier afhængig af brugerens interesse for finansiering. Derved får brugeren vist relevante og konkrete budskaber, frem for de generelle annoncer.

Læs mere omkring retargeting her, og se hvordan Audi’s retargeting-bannere virker.

Vi ved, at retargeting godt kan lyde som et videnskab, men bare rolig! Her hos Better Banners, har vi helt styr på det, og står klar til at hjælpe jer med at producere nogle fede og effektive retargeting-kampagner!

Kontakt en af vores sælgere på info@betterbanners.com, eller ring til os på 20 200201, for at høre nærmere.