Grundsten #2 – Produkt

Du har tidligere læst om det første vigtige element i en bannerannonce, nemlig logoet.

I det kommende indlæg, vil vi komme nærmere ind på det næste element som er afgørende at have med i sine overvejelser, når man skal udvikle en bannerannonce: Produktet.

Det siger næsten sig selv at det er vigtigt at vise sit produkt eller sin ydelse. Et banner er trods alt en visuel annonce, hvor det er eminent at du skaber blikfang. Hvis din virksomhed har et fedt produkt, såsom Volvo, Dynaudio eller Singapore Airlines, så er det med at vise det frem!

 

Intet produkt?

Det er jo ikke alle der har et fysisk produkt. Hvad gør man hvis man sælger forsikringer, leasingaftaler, serviceordninger eller telefonabonnementer? Svaret er ikke så enkelt, men det handler i høj grad om at skille sig ud.

Kan du finde en sjov vinkel på din service, så er du godt på vej. Hvis din service løser et problem eller udfylder et behov hos brugeren, så er det her du burde sætte ind. Det er en rigtig god ide at kommuniker det man kalder Pains and gains – altså, hvad får brugeren ud af din ydelse eller service, og hvad er ‘konsekvensen’ af ikke at benytte sig af det/den?

For eksempel, med Nemlig.com slipper du for indkøbs-stress og kan bruge tiden med din familie i stedet. For Gasmester og IDA Forsikring, handler det om at spille på frygten for at uheldet er ude, når man mindst venter det.

Med andre ord, er der altid en måde hvorpå du kan gøre brugeren opmærksom på hvad det er du sælger, og det er super vigtigt at vise det i din annonce.

Læs om næste element, nemlig budskabet, lige her!