Rich Media – rig mulighed for interaktion

Vi kender alle situationen. Virksomheden vil gerne ud og vise alle deres produkter, budskaber eller andre informationer på samme tid. Det kan ofte virke uoverskueligt, overvældende eller helt uden effekt.

Med et rich media banner kan du inkludere både content, billede, video, tekst og lyd, som brugerne kan interagere med.

Interaktion og kombinationen mellem billede, tekst og video performer meget bedre, i mængden af de mange annoncer vi bliver eksponeret for dagligt.

Eksempelvis som her, hvor Anders Samuelsen, gennem video og interaktion, får spredt sine budskaber i én enkelt kampagne. Vi kender det selv, vi gider ikke sidde at læse længe tekster eller partifoldere, men her tager Liberal Alliance kampen op mod de kedelige og traditionelle flyers, plakater og reklamer.
Gennem hotspot bliver kampagnen interaktiv, og med billede- og tekstgalleri spredes de mange budskaber til vælgeren.

 

Hotspots – kombiner de mange muligheder! 

Som nævnt i tidligere indlæg, er interaktion også en vigtig faktor for gode kampagner.

I dag ligger den gennemsnitlige click-rate ( CTR ) på 0,10%. Dette svarer til 1 ud af 1000 der vil klikke på et banner. Hvorfor så ikke fokusere på at få aktiveret de 999 andre. Dette kan man eksempelvis gøre via interaktive features som hotspot.

Med hotspots giver du kunden mulighed for, at lære mere om dine produkters mange funktioner og kvaliteter.

Vi arbejder med udvidet statistik, som du ikke får gennem eksempelvis standard animeret banners. Vi kigger også på interaktionen i dine bannere – for som tidligere nævnt, handler det ikke kun om click-rate.

Vi kunder, er tilbøjelige til at være nysgerrig og ville interagere i bannere, hvis vi føler, at vi får en oplevelse ud af det.

Derfor er hotspot et af mange gode muligheder for at skabe stor brugerinvolvering, samt at give stor indsigt i et bestemt produkt, hvormed produktspecifikationer kan præsenteres. Alt uden at bede kunden om at forlade den side de allerede er på.

 

I eksemplet her benytter Dynaudio sig af både video-autoplay og kombinerer dette med et aktiverende hotspot, som fører videre til et produktgalleri, hvori brugerne kan se alle produkterne. Galleriet har den funktion, at man kan se alle de forskellige modeller i alle farver.

En kombination, hvor der igen gives mulighed for, at vise kunden alle produkter og give dem et indtryk af virksomheden.

Læs hele historien om hvordan vi udviklede branding kampagnen for Dynaudio.

Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte løsning for dig ud fra de mange forskellige muligheder!

Du kan altid kontakte os ved at skrive en mail til info@betterbanners.com, eller ring til os på 20200201, så hjælper vi dig til den bedste løsning for din virksomhed.