Slå konkurrenterne i kreative muligheder med CMS bannere

CMS bannere giver dig mulighed for selv at ændre indhold i din kampagne. En specialdesignet, kreativ løsning, som er personificeret til netop dit brand, med det indhold og de funktioner som du ønsker.

En CMS løsning skal ses som en template, hvori nogle elemeter er faste og andre med mulighed for ændringer og opdateringer.

Oftest kan du skifte al tekst og baggrundsbillede, for at kunne udarbejde en masse forskellige kampagner med en masse forskellige budskaber, men det er helt op til dig og dine behov.

En CMS løsning kan indeholde alt i elementer fra Rich Media, 3D cubes eller andre features som billede, video, gallerier mv., som du finder interessant for din målgruppe. Der er ingen kreative begrænsninger.

Ubegrænset bannerproduktion

CMS bannere er en oplagt løsning til dig med en bred produktportfolio. Perfekt for dig, som sidder med inhouse bannerproduktion – du kan selv ændre indhold efter behov, så ofte du vil. Producér alle de kampagner I har behov for til splittesting, taktisk, lead ads, retargeting mv. Udtrykket vil have samme animationer fra banner til banner, men ved udskiftning af kommunikation, video, billeder, knap mv., vil du kunne differentiere dine kampagner.

Bedre Nætter

Et eksempel er vores seneste CMS løsning til Bedre Nætter.

Bedre Nætter er et brand, som er kendt for deres højkvalitetssenge, som udelukkende sælges online. I dag sælger de både senge, madrasser, sovesofaer, dyner, sengelinned mv. i deres online webshop. Det handler om bedre søvn og hverdagsluksus – høj kvalitet til rimelige priser.

Det var derfor vigtigt i produktionen af den nye CMS, at der var plads til store, lækre billeder, samt plads til tydelige budskaber.

Her kan de selv skifte deres budskaber i midten til venstre og baggrundsbillederne. På denne måde kan de ubegrænset producere kampagner med differentierede budskaber og formål. Dertil kan de naturligvis ændre indholdet på undersiden. Heri kan igen skiftes budskab og billedmateriale.

Banneret skifter med en blød slideeffekt mellem billederne og budskaberne, så brugeren ikke selv behøver at interagere for at se flere produkter. På undersiden fungerer slides på den samme måde, men giver brugeren mulighed for selv at skifte mellem produkter ved hjælp af pile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For Bedre Nætter har denne løsning været perfekt, fordi de har en forholdsvis stor produktportfolio, og har ofte behov for at have mange forskellige kampagner i gang sideløbende. Deres skarpe marketingafdeling arbejder både med branding og retargeting gennem deres bannerannoncer, og kan splitteste deres materiale, da deres inhouse grafikere selv kan tilrette deres annoncer nemt og hurtigt. En vigtig faktor, når man befinder sig i det online marked.

CMS til retargeting

En CMS løsning er også perfekt til retargeting, da du kan levere målrettede og personificerede budskaber afhængig af hvor brugeren er i sin købsrejse. Vi har i flere tidligere indlæg talt om hvorfor retargeting er vigtigt.

Eksempelvis kan Bedre Nætter eksponere en tilbudskampagne for en kunde, som har vist interesse for deres brand. Dette er super enkelt, når de som tidligere nævnt selv kan producere ubegrænsede kampagner, og dermed eksponere for kunder med forskellige interesser – eksempelvis senge, tilbehør, sofaer, mv.

Spar tid og få mere trafik!

Samarbejdet mellem Bedre Nætter og Better Banners har været tæt og vi har løbende været i dialog omkring både kundeønsker og behov, samt formål og performance for Bedre Nætter, for at kunne producere en unik løsning som kan rumme aller USP’er og kundebehov. For Bedre Nætter har en CMS løsning ikke bare givet mere trafik til deres hjemmeside og kampagneprodukter, men også hævet deres CTR og ROAS.

Udover at CMS’en kan skabes til lige præcis dig og dine kunders behov, er løsningen også tidsbesparende sammenlignet med andre løsninger og bannerproduktion fra bunden. Du får nemt og hurtigt en stor bannerproduktion i alle de formater og med alle de budskaber og formål du ønsker.

Så foruden den højere performance og kvalitet, er det tidsbesparende og genkendeligt, at benytte en CMS løsning.

For Bedre Nætter betyder en CMS løsning at deres marketingsafdeling kan koncentrere sig om budskaber, målgruppespecifikationer, content creation samt meget andet i deres mediaplan, uden at gå på kompromis med kreative bannerannoncer.

Hold dig ikke tilbage!
Prøv en CMS løsning her og se videoen som viser præcis hvordan du kan skabe dine bannere!