Udnyt potentialet i outdoor-annoncering

Nu har vi skrevet rigtig meget om online bannerannoncering, da det er der, den største del af vores produktion ligger. Vi bruger dog også vores unikke viden om kreative grafiske annoncer, til andre markedsføringskanaler. En af disse er outdoor-annoncering.

Der er kommet mange flere muligheder indenfor outdoor-annoncering, de seneste år, hvor kedelige og statiske plakater nu kan animeres, ligesom med online-bannere.

Vi er eksperter i, at tage det materiale vi får af kunden, og bruge det til at skabe iøjnefaldende og spændende outdoor annoncer. Ikke nok med at vi virkelig får lov til at udfolde os, og lege med denne type af annonce, kan det også gøres hurtigt og nemt. Outdoormedier leverer en reklame til en meget bred målgruppe, hvor brugeren ikke kan undgå at bemærke den. Derfor er det også afgørende, at din outdoor-annonce skaber blikfang, som er med til at bringe noget mere liv ind i bybilledet, og som sætter sig fast i folks hukommelse.

Hvem vogter din sikkerhed på nettet?

Vi fik til opgave at lave en animeret version, af en allerede-eksisterende annonce for eniig.dk. Annoncen du ser nedenfor er statisk, og kan blandt andet spottes i busskure rundt omkring i landet, lige nu.

Som du kan se på de to eksempler, er budskabet, tekst og opstilling nogenlunde ens. Den største forskel ser man på løven. Annoncen bliver meget mere levende og spændende at se på, når løven bevæger sig, og det er lige netop den detalje, der gøre den helt store forskel på effektiviteten af outdoor-annoncer. Hvorfor nøjes med noget enkelt, når man har mulighed for at få noget mere advanceret, uden at det koster en formue?

Kontakt en af vores sælgere på info@betterbanners.com, eller ring til os på 20 200201, for at høre meget mere om dine muligheder indenfor outdoor-annoncering!