Videobannere hæver din ROI

Video gør dine annoncer mere levende og skaber mere blikfang. Der giver et rigtig godt udtryk at kombinere video med tekst, produktbilleder eller andre statiske elementer.
Med videobanner hæver du din ROI og din performance vil være op til 250% bedre, sammenlignet med statiske tekst annoncer.

250% bedre performance! Ja!

Undersøgelser viser at video performer bedst på både hjemmesider, sociale medier, annoncer og i e-mailmarketing. Du kan hæve din performance med 250% ved blot at skifte fra tekstannoncer til kreative videobannere.

Video kan både bruges som baggrund i hele banneret, det vi kalder videoautoplay, eller som et element der kan aktiveres og udvides, hvis brugeren skal kunne se hele videoen med lyd.

 

Videoautoplay

Videoautoplay betyder at videoen afspilles allerede ved bannerets visning, uden interaktion fra brugeren, hvilket skaber blikfang fra start.
Eksempelvis som ved Telia og Den Blå planet, bliver man hurtig bevidst om brandet og fanger hurtigt budskabet. Det bliver genkendeligt og husket i mængden af annoncer vi bliver eksponeret for i dag.

Videoen alene hæver din CTR op til 250%

Video kan, som vi også har talt om i tidligere indlæg, kombineres med animationer og gallerier.

Ved at kombinere video med andre kreative elementer kan du hæve din CTR op til 250%. Du kan sørge for at dine brugere interagerer med din kampagne og dermed vise flere produkter eller budskaber i én kampagne.

Eksempelvis som Telia gjorde i deres seneste kampagne om IoT.
En kampagne med forklarende video som supplement til tekst og billede, kombineret med animation og hotspot.

Ellers som Skoda gjorde med Skoda Octavia. En videoautoplay, med et galleri, som fremvises i en cube.
Videoen skaber blikfang alle de andre elementer skaber interaktion og interesse, som er med til at hæve din CTR.

 

Udover video gælder det også for animation, at det skaber mere interaktion og højere performance. Vores øje bliver fanget af bevægelse og vi bliver nysgerrige. Det betyder også at vi huske brands med spændende videoannoncer bedre.

Skal vi hjælpe dig med at øge dine kunders nysgerrighed, så lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan video eller animation kan hæve din CTR og ROI.

Du kan altid kontakte os ved at skrive en mail til info@betterbanners.com, eller ring til os på 20 200 201, så hjælper vi dig til den bedste løsning for din virksomhed.