Dynaudio

Dynaudio har i mange år produceret eksklusive højtalere, til både huset, bilen og professionelle studier. De er udarbejdet af musikelskere, hvor lyden prioriteres højst, så lyden fra deres højtalere lyder så tæt på den naturlige oplevelse.

I en ny kampagne skulle de brande deres nye Music-serie til hjemmet, som ikke kun havde fokus på lyden, men også design. Udfordringen var derfor at udarbejde en kampagne, hvori deres brand og kvalitet var i højsæde, og med et samtidigt fokus på den nye eksklusive højtaler i de mange forskellige designs.

 

Video giver liv

Video er iøjefaldende og gør bannere levende. Derfor startede denne kampagne også med en videoautoplay, af en 3D-modellering af den nye højtalerserie fra Dynaudio.

Derudover er forsidevideoen kombineret med et hotspot, hvormed brugeren kan gå ind på en underside og se hele produktserien.

 
 

Et nyt interaktivt galleriformat

Der er i kampagnen her arbejdet med forskellige designs af call-to-action, for at tydeliggøre mulighederne, og samtidig fremvise design og brand gennem hele kampagnen. For at vise alle mulighederne for den nye speaker, arbejdede vi med en ny form for galleri, hvor brugeren selv kunne vælge type og farve.

Ved at fremvise modellerne til venstre og en farvevælger til højre, gav vi brugerne en helt enkel måde at se hele serien af Dynaudio Music. En helt anden tilgang til en involverende produktfremvisning, uden at skulle bladre gennem et galleri med 4 højtalere i 4 forskellige farver.

 
 

Call-to-action

Det handler om at skabe så intuitivt et design, at brugerne nemt og naturligt vil interagere.

Gennem de mange forskellige features i banneret, leverede lige præcis dette format en CTR på 0,14 % i Danmark, altså 140 % bedre end standard CTR. Derudover performede banneret på interaktion med 0,46 %.

 
 

Ingen begrænsninger

Er du i tvivl om hvad der kan lade sig gøre, eller har du en kreativ idé til din næste onlineannonce, men mangler en til at producere det?

Det er kun kreativiteten, som sætter grænser.

Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed til en mere kreativ kampagne, som også øger din performance.

 
 
 

Kampagneindhold

Klik på billedet for at se banneret animere

Top-banner:

Giga-banner:

Artikel-banner:

Mobil-banner:

 
 

Få den ultimative guide til bedre bannerkampagner.

 

Sådan får du bedre bannere

Vi har samlet vores bedste erfaringer og nogle helt grundlæggende anbefalinger til hvordan du skal gribe dine kampagner an, uanset om du sidder som grafiker, kampagneansvarlig eller bare gerne vil have mere ud af dit annoncebudget.

Download guiden og kom igang med det samme med at få mere ud af dine bannere.

 
 

Kontakt os

Vi elsker at snakke om bannere og online annoncering generelt.
Deltag i bevægelsen og send os en besked!