Retargeting Bannere
 

Retargeting Bannere

Retargeting eller remarketing, som det også kaldes, går ud på at markedsføre sig overfor (potentielle) kunder, der allerede har vist interesse for din virksomhed eller dine produkter ved at interagere med et af dine bannere eller besøge dit website. Den unikke data du har opsamlet igennem eksempelvis en brandingkampagne kan nu komme til sin ret og blive udnyttet 100%.

Retargeting handler nemlig om at få de potentielle kunder, eller brugere, der interesserer sig for dit brand tilbage igen ved gentagne gange at friste dem med relevante budskaber eller produkter. Genbesøg har en højere konverteringsrate end raten hos førstegangsbesøgende. Dette skyledes brugeren allerede har taget sine første skridt på kunderejsen.
Det giver mening for stort set alle virksomheder at fastholde en brugers interesse for et produkt eller virksomhed - i hvert fald i en periode.
Intelligent retargeting hæver ROI'en på din kampagne, da du får samlet mange leads med denne metode. Du kan sågar lede brugeren igennem hele købsprocessen, hvis dette ønskes.

Der findes mange løsninger på Retargeting, men den bedste løsning er i langt de fleste tilfælde at gøre brug af vores CMS-løsning. Deri kan man kommunikere differentieret budskaber og versionere dem til alle formater.

Find inspiration til din retargeting kampagne neden under og hold dig endelig ikke tilbage, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

 
 
 

AUDI RETARGETING CASE

 

Sådan fungerer intelligent retargeting - Vis os din interesse, herefter præsenteree vi dig for et personaliseret budskab!
Vælg en model og en betalingsform – ud fra dine valg vil vi prøve at visualisere, hvordan retargeting fungerer.

Forestil dig at du er på udkig efter en ny bil – i dette tilfælde en Audi.
Inde på Audi's hjemmeside tager du nogle valg, der gør det muligt at placere dig i en kasse.
I første omgang tager du stilling til, hvilken model du har vist interesse for.

 

VÆLG AUDI MODEL

Audi A1

Audi A3

Audi A4

Audi A5

 

VÆLG BETALINGSFORM

Yderligere tager du et valg, der er afgørende for, i hvilken kasse du ender – nemlig betalingsform.
Er det finansiering eller privatleasing?

 
 
 

VIS RESULTATSIDE

Ud fra dine til- og fravalg, har Audi defineret en persona/kasse.
Derfor vil du, når du trykker på linket, se et banner, der har et budskab som specifikt rammer dig på baggrund af din adfærd.

 
 
 
 

Hvorfor Retargeting

Spørgsmålet er mere - hvorfor ikke? Det giver mening for stort set alle virksomheder at fastholde en brugers interesse for en produkt eller virksomhed - i hvert fald i en periode. Intelligent retargeting kan sågar lede brugeren igennem hele købsprocessen.

1. Brand awareness

Brugere der har besøgt virksomhedens hjemmeside, men aldrig er nået længere end forsiden eller ikke har været konkret i sin søgning.

2. Consideration

Har brugeren vist interesse for et konkret produkt eller ydelse, bevæger brugeren sig længere ned i tragten og tættere på en mulig købsbeslutning.

3. Sales / Lead

Når brugeren er kommet så langt at have lagt produkter i kurv, klikket ind på en formular uden at gennemføre eller kigget efter en fysisk butik, så er brugeren meget tæt på et køb. Derfor bør man være mere direkte i kommunikationen her.

4. Conversion / Loyalty

Når bruger er blevet til kunde, kan man arbejde med fastholdelse og loyalitet, fx. tilmeld nyhedsbrev, supplerende produkter osv.

 

 

 

 

 

 

 

Få den ultimative guide til bedre bannerkampagner.

 

Sådan får du bedre bannere

Vi har samlet vores bedste erfaringer og nogle helt grundlæggende anbefalinger til hvordan du skal gribe dine kampagner an, uanset om du sidder som grafiker, kampagneansvarlig eller bare gerne vil have mere ud af dit annoncebudget.

Download guiden og kom igang med det samme med at få mere ud af dine bannere.

 
 

Kontakt os

Vi elsker at snakke om bannere og online annoncering generelt.
Deltag i bevægelsen og send os en besked!